Online hracích automatů

Raw iGaming získává společnost Sapphire Gaming


Společnost Raw iGaming oznámila akvizici vývojáře online hracích automatů Sapphire Gaming.

ASA ponechává v platnosti stížnost na společnost 888 kvůli klamavé reklamě

Vývojář her doufá, že akvizice pomůže vytvořit potenciál pro budoucí expanzi.


Tato akvizice je poslední z řady akvizic poskytovatele, který v dubnu získal společnost Leander Games. V obou případech bylo podle Roha hlavním cílem posílit nabídku her společnosti SuperSlice. Společnost také uvedla, že chce zvýšit kapacitu výroby her, vybudovat novou strukturu a případně i nový engine.


"Alec a jeho tým budou pracovat na inovativních herních mechanismech, vyvíjet nové technologie, podporovat externí partnery v souvislosti s naší novou agregační platformou v Leanderu a zvyšovat kapacitu našeho stávajícího herního studia v Malaze," řekl Tom Wood, generální ředitel společnosti Raw.


"Akvizice společnosti Sapphire posiluje naše vývojové schopnosti, technologickou platformu a herní zkušenosti."


Alec Horley, generální ředitel společnosti Sapphire Gaming, dodal: "Jsme rádi, že jsme spojili síly s Raw, a celý náš tým je nadšený, že se může podílet na této neuvěřitelné cestě, která otřásá herním průmyslem a vyniká v moři monotónnosti.


"Po letech spolupráce s Tomem a sledování jeho vize pro Raw už víme, že budeme pokračovat ve vývoji inovativních a jedinečných herních enginů a nových, dosud nevídaných technologií, které posunou hranice herního světa ještě dál." Article

Related Resources:

Kasin o skutečné peníze 

Online hracích automatů 

Ceská legální online kasina 

Kasinem za peníze



Views 427
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like